BOEKEN TOP-3
MIS ZE NIET EN BESTEL DIRECT!

Inwendig.png

INTERN GEBRUIK VAN ETHERISCHE OLIËN

Downloadable e-book, 26 pagina's

Waarom essentiële oliën inwendig gebruiken?

 

Thorsten Meininger

Als je de verfrissende, verkwikkende of kalmerende effecten van de natuur wilt ervaren, biedt aromatisch gebruik (vernevelen) van etherische oliën een snelle, gemakkelijke en veilige manier om de heilzame kracht van die natuur te ervaren.

Als je de huid wilt verzachten, hydrateren, voeden of kalmeren, kan topisch gebruik (aanbrengen op de huid) een snelle oplossing leveren voor het gewenste effect.

Maar wat is dan het voordeel van inwendig gebruik van essentiële oliën? Intern gebruik van essentiële oliën biedt een groot aantal voordelen voor het lichaam, die met aromatisch en topisch gebruik simpelweg niet bereikt kunnen worden.

 

Terwijl het inwendig gebruik van essentiële oliën voor sommige mensen voor altijd een mysterie zal blijven is uit onderzoek gebleken dat er vele toepassingen zijn die veilig inwendig gebruik van essentiële oliën aanmoedigen.

 

Dit kan echter alleen gebeuren als het gebruik nauwkeurig wordt omschreven én de dosering goed wordt aangehouden. Lezen dus!

Prijs:

GRATIS

een kolekast vol familie.png

EEN KOELKAST VOL FAMILIE

Bindwijze: Paperback, 96 pagina's

Eetpatronen ontrafelen met voedingsopstellingen

 

Thorsten Meininger & Josienna Davidse

 

Achter eten gaat vaak veel meer schuil dan alleen onszelf voeden. Voeding kan een goede dekmantel zijn voor verdriet, angst, boosheid of pijn. We gebruiken voeding dan om ons te verdoven, ons onwetend te houden of om een valse grip op het leven te houden.

Op deze manier kunnen we belemmerende voedingspatronen ontwikkelen. We eten bijvoorbeeld om leegte op te vullen of om rustig te worden. Of we proeven niet wat we eten, kunnen niet stoppen met eten of drinken of voelen niet wat we nodig hebben. Maar ook kunnen patronen ontstaan waarbij we bijvoorbeeld niet kunnen eten in aanwezigheid van anderen, geen rode of gele dingen kunnen eten, per se koffie moeten drinken, of per se géén koffie willen drinken.

Als we kunnen ontdekken wat er onder onze relatie met voeding ligt, kunnen we toegang krijgen tot onbewuste delen in onszelf, waarna die niet langer ondergronds hoeven te blijven en we vrijer worden in onze omgang met voeding.

 

Voedingsopstellingen zijn een geschikte methode om de achterliggende oorzaken van voedingspatronen te ontrafelen. Vaak blijken onbewuste (familie)-geschiedenissen aan de basis van onze eetgewoonten te liggen.

Prijs:

€17,50

zuur base reinigingskuur.png

ZUUR-BASE REINIGINGSKUUR

Bindwijze: Paperback, 112 pagina's

Zuur-base-reinigingskuur. Vitaal met basenvormende voeding.


Thorsten Meininger & Susanne Hazen

Onze westerse voedingsstijl bevat te veel zurenvormende voeding – voeding rijk aan eiwitten – en te weinig basenvormende voeding – zoals groenten en fruit. Deze disbalans wordt gezien als een oorzaak van een groot aantal (welvaarts)aandoeningen, zoals vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn, huidproblemen, terugkerende ontstekingen, fibromyalgie en verhoogde bloeddruk.

Een zuur-base-reinigingskuur – waarbij er overwegend basenvormende voeding wordt gegeten – kan klachten doen verminderen of zelfs volledig laten verdwijnen. Dit boek leidt je stap voor stap door de 10-daagse zuur-base-reinigingskuur.

Na de kuur zul je je vitaler voelen, er frisser en gezonder uitzien en mogelijk een paar kilo’s kwijt zijn.

 

De 10-daagse kuur is goed in te passen in de dagelijkse bezigheden en geeft geen hongergevoelens


Gemakkelijk te bereiden recepten


Met handreikingen voor een duurzaam gezonde voedings- en leefwijze.

Prijs:

€18,50